Vår personal

Vi som arbetar på SE360
Här är vi som ser till att jobbet blir gjort, och som jobbar hårt för att överträffa dina förväntningar.
Klicka på bilden för att se kontaktuppgifter och en närmare presentation av oss.
Skaraborgare med rikssvenska som modersmål som startade SE360 2005. Känslig visionär men samtidigt en noggrann kalkylerare. En hejare på Excel och bokstavsräkning.

Telefon:
0701 - 43 73 51

Daniel Gustafsson
Grundare
Meriterad lagledare som styr SE360-skutan med trygg och säker hand. Har örnkoll på det mesta, dock inte vilka sporter som verkligen betyder något i den riktiga världen. 

Telefon:
031-762 01 74

Terje Hakenmyr Mortensen
VD
Delar sin arbetstid mellan projektledning och försäljning.  I grunden marknadsförare med estetiskt öga och känsla för detaljerna som gör skillnad.

Telefon:
031 - 762 01 62

Lisa Junér
Säljledare/Marknadsansvarig - Föräldraledig
Fotbollstokig musiknörd (eller om det var tvärtom) med ansvar för att supportavdelningen dagligen fungerar på bästa sätt. Har vissa svårigheter med användning av smileys.

Telefon:
031 - 681 066

Jens Karlsson Vukovich
Support
En av få urgöteborgare på företaget. Voltkunnig erfaren eventsamordnare som med van hand syr ihop paket med våra tjänster efter just dina behov.

Telefon:
031-762 01 70

Malin Holmgren
Key Account Manager
Håller koll på att slantarna kommer in och går iväg som de ska. Sannolikt högst närvaro i klassen och firar gärna fredagens ankomst med en läcker paj.

Telefon:
031 - 762 01 65

Susanne Henriksson
Ekonomi
Har jobbat som fotograf i över tjugo år och har full koll på allt som rör kamerans funktioner och hur man får de färdiga bilderna att se säljande ut. Landskapsbytare varje dag till och från jobbet.

Telefon:
031 - 681 066

Joakim Ström
Fotograf och Support


Telefon:
031- 762 01 63

Elin Levin
Säljare


Telefon:
031- 681 066

Isabella Netz
Support
Med bakgrund som mäklare och med ett tekniskt intresse och kunnande är han vår länk mellan användare och utvecklare i vårt tryckverktyg SE-PRINT. Amatörkock deluxe.

Telefon:
031 - 681 066

Andreas Wulff
Support
Rockfotograf med rötterna i Bohuslän som främst jobbar med att hjälpa våra kunder i SE-Print. 

Telefon:
031- 681 066

Samuel Isaksson
Support


Telefon:
031- 762 01 68

Joakim Hansson
Säljare
Cyklande värmlänning i exil och fotograf i grund och botten. Hittar och utbildar våra duktiga fotografer men har även tid för pedagogiska besök ute bland kunder.

Telefon:
031 - 762 01 67

Peter Wärmare
Fotograf- och konceptansvarig
Vår fotograf i Stockholm med lång och gedigen erfarenhet av att visualisera bostäder i den sydliga delen av vårt land. Cyklar gärna till skogs på lediga stunder.

Peter Kardne
Fotograf
​Vår historiska expert som kan det mesta om klädedräkter och rustningar från gångna tider. Sköter främst hantering av planskisser med oöverträffad noggrannhet och fart.

Telefon:
031 - 681 066

Therése Berglund
Support
Ursprungligen från Lidköping, men trots detta stor älskare av Göteborgsvitsar. Ansvarar för personalledning och organisering av supportavdelningen. Rallyfotograf när tid finns.

Telefon:
031- 762 01 71

Jens T Karlsson
Avdelningschef support
Vet precis när ettan ska vara före nollan och nollan före ettan för att vi andra ska kunna arbeta smidigt på våra datorer. Även musikproducent på lediga stunder.

Daniel Eldström
Systemutvecklare
Har varit med från allra första början och levererat högklassiga bilder utan avbrott. Syntes förr ofta på Vespa i Göteborgs innerstad, men håller sig numera till mer bekväma fordon.

Fredrik Karlsson
Fotograf


Telefon:
031- 681 066

Ronjoy Gogoi
Support
Före detta Lerumsbo som har varit bosatt i Olso och London de senaste åren. Håkan Hellströmfan med GAIS som gemensam nämnare! Supportmedarbetare med huvudansvar för bokningar.

Telefon:
031 - 681 066

Linda Gunnebo
Support
Sedan jag började som kontorschef har det faktistk börjat bli lite ordning på saker och ting. Jag brukar börja mina dagar med att knalla runt på kontoret och se till så att alla gör sitt jobb. Sedan tar jag ett varv till och gör samma sak. Om jag inte behöver ingripa då så brukar det bli en tupplur på favoritkudden.
Elvira
Kontorschef
Exilhallänning med stort fotbollsintresse som gillar att bygga mjukvara. Övergripande ansvarig för vår utvecklingsavdelning och vår produktsvit.

Telefon:
0733 509 463

Jonathan Ljungblad
Utvecklingschef
Har lämnat Göteborg och västkusten för den kungliga huvudstaden och är nu ansvarig fotograf i Stockholm. Med arkitekturutbildning i ryggen har han extra koll bra på bild och form.

Alexander Bahr
Fotograf
Positiv och hjälpsam kille med ett stort teknikintresse. Med rötter i Marocko har han via Frankrike och Tyskland hittat hem i Göteborg.

Rachid Zianne
Systemutvecklare