Nyhetsbrev

10-års jubileum!

Vi firar nu 10 år som bolag och fortsätter vår utveckling framåt. Vi är glada och stolta att vi hållit fast vid våra kärnvärden, fokuserat på kvalitet och att vara en stabil leverantör under ständig utveckling.

Då vi startade SE360 gjorde jag och den dåvarande delägaren det med en tydlig vision, men inte en enda kund. Vi såg hur betydelsen av professionella bilder i fastighetsbranschen hade ökat på andra marknader och förstod att det bara var en tidsfråga innan efterfrågan skulle explodera i Sverige – då ville vi leda den utvecklingen. Det visade sig att vår magkänsla var rätt, vi lanserade ett kundvänligt koncept och i takt med att vi knöt duktiga fotografer till oss och kunde leverera bra resultat växte SE360. Vi var och är fortfarande pionjärer inom bostadsfotografering i Sverige!

Under åren har vi hela tiden försökt att hålla kommunikationen med våra kunder rak och enkel; vi lyssnar på dem och ser deras behov. Det har lett till att vi har utökat våra kompetenser och kan förutom fastighetsfotografering även erbjuda planskisser, höghöjdsfotografering, 3D-bilder och projekthemsidor samt vårt egenutvecklade produktionsverktyg SE-Print – allt under ett och samma tak. Det skapar en lättillgänglighet som gagnar både oss och kunderna. SE-Print är sprunget ur tanken på att utveckla ett eget system så vi kunde stå för kvalitet i alla led. Efter ungefär 20 000 timmars utvecklande har vi nu en fantastisk produkt som har en enorm flexibilitet. Eftersom vi själva har skapat och äger verktyget kan vi enkelt skräddarsy det efter våra kunders enskilda behov.

 

Mitt område har alltid varit försäljning och jag är väl medveten om vad jag kan och inte kan. Därför är jag otroligt tacksam för alla mina duktiga medarbetare som drivit upp företaget tillsammans med mig.  Efter tio år har jag nu tagit ett litet steg tillbaka från den dagliga driften för att fullt ut kunna fokusera på strategi- och konceptutveckling och sedan augusti 2014 är Terje Hakenmyr Mortensen vår vd. Jag känner att vi nu står väl rustade inför framtiden och har lagt en god grund till att ta SE360 till en ny nivå. Det senaste året har företaget haft stora framgångar. Vi har åstadkommit mycket men i min mening har vi bara påbörjat vår resa.

Det här nyhetsbrevet är det första i raden av många och vi hoppas att ni ska tycka att det är informativt och spännande. Vår ambition är att skapa en kanal där vi kan informera om vår verksamhet, vad som är på gång och bjuda på en och annan intressant artikel. Vi lyfter gärna fram våra kunder så tipsa oss om ni vet något eller någon som skulle vara intressant att skriva om.

Jag vill slutligen passa på att önska er alla en härlig sommar!

Väl mött!

Daniel Gustafsson
SE360:s ägare