SE360-metoden

Allt från fotografering till DR-utskick
När du anlitar SE360 kan du lägga all din energi på det du är bra på – vi har fullt fokus på allt det andra. Genom våra helhetslösningar kan du enkelt gestalta bostäder och kommersiella fastigheter på ett attraktivt sätt. Med samlade insatser som drar åt samma håll blir det tydligt för dina kunder och smidigt för dig.
Det är vad vi kallar SE360-metoden.

Det här kan vi göra för dig

FotograferingFängslande bilder

PlanritningarSkildringar i 2D och 3D

ProjekthemsidorMed fullt fokus

SE-PrintSnyggt och övertygande

Högpresterande fotografer

En serie lockande bilder brukar vara det första som tänder intresset hos blivande spekulanter. Vi vet vad som funkar, och ser till att ständigt förmedla en personlighet i varje bild. Engagemanget från våra fotografer gör oss till en aktör som sätter trender och driver utvecklingen framåt. 
Läs mer om våra fotojänster >>

Visar möjligheterna

Vi kan leverera alla typer av planritningar, från tydliga 2D-ritningar som ger en bra överblick till beskrivande deluxe-ritningar i 3D där kunderna själva kan inreda med färdiga moduler.
Läs mer om 3D-bilder & planritningar >>

Utrymme för dina planer

Med en interaktiv projekthemsida kan du visa upp ditt projekt som du vill det, i ett forum med obegränsat utrymme. Här kan potentiella kunder få den stora bilden, med all information som behövs för att kunna fatta rätt beslut.
Läs mer om projekthemsidor >>

Lättare än att pussla själv

I vårt printverktyg kan du enkelt skapa allt från prospekt till annons-er och reklamutskick. Verktyget är helt integrerat med ditt affärssystem och genererar PDF-dokument som är redo för tryck hos våra partnertryckerier eller på din egen skrivare.
Läs mer om säljmaterial >>