View

Böske backar

Böske Backar, Båstad

Strax utanför Båstads by, på höjden, ligger natursköna Böske Backar. Området erbjuder en slående utsikt över Bjärehalvön, havet och Kullahalvön. Solläget är bästa tänkbara med sol från morgon till kväll. Idag är området etablerat med varierad bebyggelse av fin karaktär. Här, i hjärtat av Bjäre, släpps nu ett fåtal fastigheter till försäljning. Fastigheterna bebyggs med enplansvillor i hög kvalitet från NPN Villan – ritade av arkitekt Karin Pettersson.


Området
Närheten till Båstad, samt Bjärehalvöns alla utflyktsmål, golfbanor och stränder lockar såväl permanentboende som deltidsboende till området. Sinarpsdalen nås till fots och bjuder på stora naturupplevelser och i söder lockar flera fina stränder till salta bad. Till Båstad kan man även ta sig med cykel, längs den nylagda cykelvägen mellan byarna. I byn Grevie ligger en av Bjärehalvöns bästa matbutiker och för barnfamiljerna finns både kommunal förskola samt en välrenommerad Montessoriskola med förskola samt grundskola klass 1-6. Kommunikationerna är goda, med bussförbindelser till både Båstad, Förslöv och Ängelholm samt närhet till tågstationen i Förslöv. 


Husen
Husen är ritade och planerade för den specifika platsen på Böske Backar, för att på bästa sätt ta tillvara den slående utsikten. Ett stort, snedställt fönsterparti är vinklat mot havet och skapar karaktär till husen samt ger husen ett modernt uttryck. Planlösningarna är väl genomtänkta för att skapa harmoniska bostäder med praktiska funktioner och fint ljusflöde. Tomterna är generösa i storlek och bjuder på härliga trädgårdar i söderläge.
 

Bilder från området


Länkar

Båstad kommun http://www.bastad.se    

Båstad Turism & Näringsliv http://www.bastad.com